Почти всеки ден жертви след тежки катастрофи. По пътищата вилнеят пияни

...
Почти всеки ден жертви след тежки катастрофи. По пътищата вилнеят пияни
Коментари Харесай

ГЕРБ министри: катастрофи, рецидивисти, наркотици и пак - ние виновни

" Почти всеки ден жертви след тежки произшествия. По пътищата вилнеят пияни и дрогирани водачи. Хаос на границата и служители на реда, убити от противозаконни мигранти. Ръст на битовата престъпност. Криза на интегритета в Министерство на вътрешните работи и подозрения за полицейски чадъри...

Недоумявам обаче по какъв начин и за какво за тежката рецесия на сигурността в страната, отново се оказахме отговорни с моя другар и сътрудник Христо Терзийски. "

Това написа в собствен фейсбук статус някогашният министър на вътрешните работи от ГЕРБ Младен Маринов. Двамата с наследника му на поста Христо Терзийски (а преди този момент основен секретар и шеф на националната полиция при него, б.р.) излязоха съвсем по едно и също време с постове.

Иван Демерджиев не се показва поименно като причина, но явно мотив са неговите изявления, че е сменил шефа на ОДМВР -Кюстендил точно поради близки и нерегламентирани контакти с двамата " знакови " ГЕРБ-ери.

Основната цел на Маринов е друга - загатва се два пъти единствено в няколкото реда:

Това е тъжната картина в България след година и половина политическо ръководство на лицето Бойко Рашков и „ смяната “ в Министерство на вътрешните работи - написа още Маринов (между другото, опорните точки, които се изреждат са 1 към 1 с тези, котио могат да се чуят безусловно всеки ден от основния прокурор Иван Гешев откакто ГЕРБ не е на власт, и които досега не е известно на каква статистика за престъпността почиват, б.р.).

" Това се случваше непрекъснато, до момента в който Рашков се разпореждаше в Министерство на вътрешните работи. Но очевидно рецидивите са живи, а чиновниците не престават да бъдат местени по всички страни като единствените претекстове за това са “Младен Маринов ” и “Христо Терзийски ”, написа още Маринов.



Вижда се, че различен някогашен министър Делян Добрев, го е лайкнал.

Като под индиго, и Христо Терзийски приказва за " съществени действителни проблеми, свързани с активността на Министерство на вътрешните работи и противодействието на престъпността ". 

Той споделя, че не схваща за какво го замесва служебният министър (без поименно споменаване) и дава обещание, че ще внесе актуален въпрос към последния, с цел да изясни изказванията си от парламентарната естрада.

" По-големият проблем е, че безредните му дейности в допълнение демотивират чиновниците в системата на Министерство на вътрешните работи ", споделя и Терзийски терзанията си за положението на Министерство на вътрешните работи без тях.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР